Supa de peste cu morcovi si cartofi

Printeaza

Supa de peste cu morcovi si cartofi din: peste, morcov, ardei gras, cartofi, orez, ulei, sare.

Ingrediente:Supa_de_peste_cu_morcovi_si_cartofi

  • capatani, cozi si burta de peste
  • un morcov
  • un ardei gras rosu
  • 5 cartofi
  • 6 linguri orez
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

In ulei incins, in oala de fiert supa, se pun morcovii rasi si cartofii si ardeiul taiati cubulete.

Se lasa sa se caleasca putin, se presara sare si se toarna apa. Se lasa la fiert 10 minute. Apoi, se adauga orezul si se lasa inca 10 minute pe foc.

Se gusta pentru a verifica daca orezul si cartofii sunt fierte. Apoi se adauga bucatile de peste spalate si se mai lasa la fiert inca 10 minute. Supa e buna atat calda, cat si rece.

Supa de peste cu morcovi si cartofi

Supa_de_peste_cu_morcovi_si_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.