Supa de peste cu creveti si calamar

Printeaza

Supa de peste cu creveti si calamar din: crevete black tiger, caracatita, calamar, dorada, lup de mare, sos de rosii, usturoi, patrunjel verde, sare, piper si ulei de masline.

Ingrediente:Supa_de_peste_cu_creveti_si_calamar

  •  80 g crevete Black Tiger
  • 80 g caracatiță
  • 100 g calamar
  • 100 doradă
  • 100 g lup de mare
  • 50 g lămâie
  • 80 ml sos de roșii
  • 20 g usturoi
  • 15 g pătrunjel verde
  • 12 g sare
  • 6 g piper
  • 15 ml ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Dorada și lupul de mare se taie bucăți potrivite. Într-o tigaie, se încinge uleiul de măsline și se călește usturoiul. Se adaugă fructele de mare și peștele.

Se condimentează cu sare și piper și se toarnă sosul de roșii. Se stoarce jumătate de lămâie și se asezonează cu pătrunjel verde proaspăt tocat.

Supa de peste cu creveti si calamar

Supa_de_peste_cu_creveti_si_calamar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.