Supa de pere, cernusca si ghimbir

Printeaza

Supa de pere, cernusca si ghimbir din: pere, ghimbir, cernusca, suc de lamaie sau de chitra, sare, avocado, usturoi, boia, dovlecel.

Ingrediente:Supa de pere, cernusca si ghimbir

  • două ceşti de pere, curăţate de sâmburi şi tăiate în bucăţi
  • o linguriţă de ghimbir – suc sau mărunţit
  • o ceaşcă de bulb de cernuşcă, tocat
  • două linguri de suc de lămâie sau chitră
  • un sferţ de linguriţă de sare
  • o jumătate de ceaşcă de avocado
  • un căţel de usturoi (facultativ)
  • o linguriţă de boia de ardei
  • o ceaşcă de dovlecel (facultativ, pentru garnisire)

 

Mod de preparare:

Puneţi perele într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează – para oferă o bază lichidă pentru supă.

Adăugaţi fie o linguriţă de ghimbir mărunţit, fie una de suc de ghimbir; continuaţi să amestecaţi până se omogenizează.

Adăugaţi toate ingredientele rămase, mai puţin boiaua de ardei şi dovlecelul, şi amestecaţi-le până se omogenizează.

Poate fi nevoie să mai adăugaţi puţină apă, pentru a obţine o textură mai subţire.

Dacă doriţi, puteţi garnisi supa cu cubuleţe de dovlecel tăiat şi presăraţi pe deasupra boiaua de ardei.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.