Supa de pasare cu legume

Printeaza

Supa de pasare cu legume

Ingrediente:Supa de pasare cu legume

  • două vinete
  • doi dovlecei
  • doi piepţi de pui
  • un fir de praz
  • două bucăţi de fenicul
  • 4 roşii
  • doi morcovi
  • doi cartofi
  • 200 g fasole galbenă păstăi
  • 50 ml ulei de măsline
  • o linguriţă de pudră de curry
  • sare, piper
  • pătrunjel
  • smântână
  • iaurt

Preparare:

Morcovii şi cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se taie în bucăţi mai mici. Se pun în apă rece, ca să nu se oxideze şi să se închidă la culoare.

Prazul şi feniculul se curăţă, se spală şi se taie în rondele, respectiv în felii subţiri. Vinetele şi dovleceii se spală, se taie în felii sau în cubuleţe.

Se încinge uleiul într-o cratiţă, se adaugă prazul, feniculul, vinetele şi se călesc două minute. Se pune o oală cu trei litri de apă la fiert şi când începe să clocotească se pun piepţii de pui tăiaţi în cuburi.

Se ia spuma, se adaugă legumele călite, morcovii, sarea şi piperul.

Se lasă la fiert 20 de minute şi se pune fasolea galbenă, tăiată în bucăţele, roşiile fără pieliţă, tăiate în cuburi, cartofii şi dovleceii.

Când legumele sunt aproape fierte se presară pudra de curry, se adaugă pătrunjelul tocat şi se lasă la fiert încă 20 de minute.

Supa de pasare cu legume

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna aceasta supa de pasare. Usoara si gustoasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.