Supa de orz cu carne de pui afumata

Printeaza

Supa de orz cu carne de pui afumata din: morcov, radacina de patrunjel, radacina de telina, varz de bruxelles, supa de legume, pulpa de pui afumata, boabe de orz, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_orz_cu_carne_de_pui_afumata

  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de telina
  • 200 g varza de Bruxelles
  • 1 l supa de legume
  • 1 pulpa de pui afumata
  • 150 g boabe de orz fierte
  • sare
  • piper
  • 1 lingura patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Se curăţă rădăcinoasele, se spală şi se taie felii; se decupează din ele forme decorative (cu ajutorul unor forme speciale) sau se taie beţişoare.

Se despart bucheţelele de varză de Bruxelles si se asaza in supa clocotita; se lasa sa fiarba circa 10 minute.

Apoi se adaugă rădăcinoasele şi se fierb împreună până se înmoaie, cca 15 min. Intre timp se curăţă pulpa de pui de piele şi se taie carnea bucăţi, care se adaugă în supă cu 5 minute inainte de a fi gata.

La final se adauga in supa boabe de orz si se incalzesc; se sareaza si se pipereaza. Se repartizeaza supa in farfurii preincalzite si se presara patrunjel.

Supa de orz cu carne de pui afumata

Supa_de_orz_cu_carne_de_pui_afumata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.