Supa de morcovi, portocale si ghimbir

Printeaza

Incinge 1 lingură ulei de măsline într-o cratiţă şi prăjeşte 1 ceapă feliată fin timp de 5 minute.

Adaugă 2 linguri de ghimbir ras şi 500g de morcovi tăiaţi în bucăţi şi sotează-i 2-3 minute.

Toarnă peste acestea 1,2 l supă de legume, acoperă cu un capac şi lasă pe foc 40 de minute.

Mixează totul într-un blender, apoi adaugă coaja rasă de la 1 portocală şi sucul de la 1/2 portocală.

Asezonează şi serveşte.

Supa de morcovi, portocale si ghimbir

 

Pofta buna!

 

 

2 comentarii

  1. Nu am gustat niciodata din ciorba de morcovi, vad ca e foarte renumita

  2. Interesanta combinatie pentru supa asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.