Supa de morcovi cu paste

Printeaza

Supa de morcovi cu paste

Ingrediente:Supa pasata de morcovi

  • 2 l apa
  • 4-5 morcovi potriviti
  • 1 ceapa mi­ca
  • 1-2 linguri orez
  • 1 mana fidea
  • 1 mana taitei
  • sare
  • ulei
  • frunze de telina
  • patrunjel verde
  • 1 cub condimente de pui

 

Mod de preparare:

Morcovii curatati si spalati se dau pe razatoarea cu ochiuri mari si se calesc in ulei. Se adauga 2 l apa, ceapa taiata in patru, orezul spalat si cubul de condimente. C

and este aproape gata se adauga, fideaua si taieteii.

Se mai lasa sa dea 2-3 clocote, se mai adauga sare daca e nevoie, se ia de pe foc si se adauga telina si patrunjelul verde taiate marunt.

Se acopera oala cu un capac, cui ii place supa mai groasa poate sa mai adauge in timpul fierberii 1-2 linguri ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.