Supa de morcovi cu nucsoara si verdeata

Printeaza

Supa de morcovi cu nucsoara si verdeata din: morcovi, cartofi, unt, smantana, nucsoara, sare, patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_morcovi_cu_nucsoara_si_verdeata

  • un kg morcovi
  • 2-3 cartofi
  • 50 g unt
  • 100 g smantana
  • un praf nucsoara
  • sare
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Morcovii bine curăţaţi şi spălaţi se taie rondele. Cartofii curăţaţi de coajă şi spălaţi se taie cuburi mai mari. In oala de fiert supa se topeşte întâi,untul şi se călesc uşor morcovii, după care se pun şi cartofii.

Apoi, se acoperă cu apă, se presară un praf de sare si se lasă la fiert aproximativ 30 de minute, până se înmoaie legumele

Se mixează la blander, se adaugă smântână, se potriveşte gustul de sare şi nucşoară si se aduce la masă cu pătrunjel.

Supa de morcovi cu nucsoara si verdeata

Supa_de_morcovi_cu_nucsoara_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.