Supă de morcovi cu coriandru

Printeaza

O reteta de supa de morcovi cu coriandru din: ceapa, ulei de floarea soarelui, coriandru, cartof, suc de portocala, coaja de portocala, supa de legume, sare si piper.

Ingrediente:Supă de morcovi cu coriandru

  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 1 catof
  • 400 g morcovi
  • sucul de la 1/2 portocala
  • coaja de portocala rasa
  • 1 l supa de legume
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se decojesc cartoful şi mor­covii şi se taie bucăţi. Se curăţă ceapa şi se toacă; se căleşte în 2 linguri de ulei de floarea-soarelui. Se adaugă 1 linguriţă de coriandru, apoi cartofii şi morcovii; se prăjesc 1 min. Se adaugă sucul stors de la 0 jumătate de portocală şi circa 1 l supă de legume; se lasă să fiarbă înăbuşit 15-20 min.

Se adaugă 1 linguriţă de coajă de portocală rasă şi se mixează supa. Eventual se sărează şi se piperează, după gust. Se serveşte cu pâine-baghetă şi frunze de coriandru verde.

Supă de morcovi cu coriandru

Supă de morcovi cu coriandru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.