Supa de morcovi cu branza

Printeaza

Supa de morcovi cu branza din: morcovi, ceapa, ulei, crutoane si branza.

Ingrediente:Supa_de_morcovi_cu_branza

  • un kg morcovi
  • 2 cepe
  • 4 linguri ulei
  • crutoane
  • 200 g branza faramitata

 

Mod de preparare:

Ceapa curăţată, spălată şi tăiată mărunt se pune la călit în uleiul încins. După ce a devenit transparentă, se pun şi morcovii trecuţi prin râzătoare şi se lasă 5 minute să se călească împreună. Se toarnă 1,5 litri de apă şi se lasă la fiert pentru 15 minute.

Apoi, se trage oala de pe foc, se lasă să se răcească si se mixează, adăugând sare şi piper. Se aduce la masă cu brânza şi crutoanele.

Supa de morcovi cu branza

Supa_de_morcovi_cu_branza

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nela Petrusin

    N-am mancat pana acum supa de morcovi…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.