Supă de morcov cu cocos

Printeaza

Supă de morcov cu cocos

Supă de morcov cu cocos

Ingrediente:

  • 1.500 ml apă
  • doi mor­covi
  • o ceapă
  • 4 linguri de smântână
  • o jumătate de linguriţă de zahăr
  • o lin­gură de unt
  • două linguri de miez de nucă de cocos ras
  • sare
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Morcovii se curăţă de coajă şi se taie pe lung, în fâşii foarte subţiri. Ceapa se curăţă de foi şi se toacă mărunt. Intr-un vas cu apă şi puţină sare se pun la fiert morcovii şi ceapa.

Când s-au înmuiat suficient, se strecoară (păstrându-se zeama în care au fiert) şi se pasează. Compoziţia se subţiază cu zeama în care au fiert legumele, apoi se pune din nou la foc.

Se adaugă sare (dacă mai este cazul), zahărul, miezul de nucă de cocos ras şi untul. Se mai lasă pe foc câteva minute, apoi se adaugă smântână şi pătrunjelul. Se poate servi cu crutoane.

Supă de morcov cu cocos

Supa_de_morcov_cu_cocos.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.