Supa de miel cu busuioc

Printeaza

Supa de miel cu busuioc din: busuioc, rosii, ceapa, dafin, sare, piper, carne de miel, usturoi verde, telina, morcovi.

Ingrediente:Supa de miel cu busuioc

  • 20 g busuioc
  • 3 roşii
  • 1 ceapă
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  •  1 legătură cimbru şi rozmarin
  • 500 g carne de miel cu os
  • 300 g usturoi verde
  • ţelină şi morcovi

 

 

Mod de preparare:

Fierbi carnea cu oase.

Prăjeşti ceapa tocată.Tai mărunt verdeţurile şi legumele şi le pui pe toate în supă, apoi le fierbi 20 de minute. Scoţi legumele şi le mai fierbi 45 de minute.

Strecori supa, o condimentezi cu sare, piper şi adaugi apoi carnea şi legumele. Supa o serveşti cu busuioc presărat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.