Supa de mazare

Printeaza

 Supa de mazare

Ingrediente:Supa de mazare

  • 1 1/2l supă
  • 1 1/2 l apă
  • 350 g mazăre boabe făină
  • 2 fire de praz
  • 1 ţelină
  • 60 g făină de arpacaş
  • sare
  • 60 g unt
  • 3 linguri de smîntînă

 

Mod de preparare:

Se face un sos alb din unt şi făină, se stinge cu supă sau apă şi legumele se pun la fiert (prazul şi ţelina tăiate julien) în supă.

Se fierb 35-40 minute şi se termină cu smîntîna.

 

Pofta buna

!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.