Supa de mazare verde cu verdeata

Printeaza

Supa de mazare verde cu verdeata din: boabe de mazare, ceapa, morcovi, unt, paste fainoase, verdeata, sare, piper, condiment.

Ingrediente:Supa_de_mazare_verde_cu_verdeata

  • 500 g boabe de mazare proaspete, congelate sau din conserva
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 50 g unt sau 50 ml ulei
  • 50 g paste fainoase
  • 1 legatura verdeata
  • sare
  • piper negru macinat
  • condiment din legume uscate

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le speli. Tai ceapa mărunt, iar morcovii în cubuleţe. In oala pentru supă, topeşti untul şi căleşti ceapa împreună cu morcovii, amestecând uşor. Când ceapa a devenit transparentă, stingi cu 1 1/2 – 2 litri de apă fierbinte uşor sărată.

Adaugi mazărea şi laşi să fiarbă până când toate ingredientele se înmoaie. Adaugi piper şi condiment din legume uscate, după gust, după care pui pastele făinoase în supă şi le laşi să fiarbă conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Inainte de a aduce la masă porţiile, presari verdeaţă fin tocată.

Supa de mazare verde cu verdeata

Supa_de_mazare_verde_cu_verdeata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Asta-i supa cu de toate 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.