Supa de mazare cu crenvursti

Printeaza

Supa de mazare cu crenvursti din: mazăre galbenă uscată, ulei sau untură, făină, ceapă, sare, găluşte, crenvurşti sau polonezi.

Supa de mazare cu crenvursti

Ingrediente:

  • 200 g mazăre galbenă uscată
  • 1 1/2 linguri ulei sau 20 g untură
  • 20 g făină
  • ceapă
  • sare
  • găluşte
  • crenvurşti sau polonezi

Mod de preparare:

Se prepară asemănător cu cea de fasole boabe, se drege cu rântaş cu ceapă şi se pasează.

Se serveşte cu găluşte fierte separat în apă sărată sau cu paste prăjite în untură.

Inainte de a se servi se fierb în ea rondele de crenvurşti sau de cârnat polonez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.