Supa de linte si dovlecel

Printeaza

Supa de linte si dovlecel din: dovlecei, linte, rosii, ceapa, naut, telina, coriandru, usturoi, ulei, sare, piper, lamaie, patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_linte_si_dovlecel

  • 1-2 dovlecei
  • 125 ml linte roşie
  • 1 cutie roşii cuburi
  • 1 ceapă
  • 1 cutie de năut
  • 1 tijă de ţelină
  • 1 linguriţă de coriandru
  • 4 căţei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • 1 legătură păţrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai mărunt ceapa şi o căleşti în puţin ulei împreună cu ţelina dată prin răzătoarea mare. Adaugi tot acum sare şi piper şi amesteci bine.

Cureţi de coajă dovlecelul şi-l tai rondele. Il pui peste ceapă, alături de linte, usturoi şi roşii din conservă. Torni peste ele apă fiartă separat şi le laşi pe foc mediu.

După 15 minute, adaugi conserva de năut şi sucul de lămâie şi laşi supa să fiarbă la foc mediu. La sfârşit, adaugi coriandrul şi pătrunjelul tăiat fin.

Supa de linte si dovlecel

Supa_de_linte_si_dovlecel

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.