Supa de linte cu piept de pui

Printeaza

Supa de linte cu piept de pui din: linte, pastarnac, smantana, ceapa, piept de pui, ou, sare, piper.

Ingrediente:Supa de linte cu piept de pui

  • 200 g linte
  • 50 g păstârnac rădăcină
  • 100 ml smântână
  • 1 ceapă mijlocie
  • 200 g piept de pui
  • 1 gălbenuş
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ţii lintea în apă timp de 12 ore înainte de a o pregăti. O pui apoi la fiert cu ceapa şi cu păstârnacul.

Laşi să dea un clocot, apoi scurgi apa. O pui din nou la fiert cu pieptul de pui tăiat cubuleţe. După ce a fiert, pasezi un sfert din linte.

Din gălbenuş şi smântână prepari o cremă cu care dregi supa. Laşi să mai dea un clocot apoi iei oala de pe foc şi adaugi lintea întreagă.

Serveşti supa cu frunzuliţe de spanac, foarte fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.