Supa de linte cu cimbru

Printeaza

Supa de linte cu cimbru

Ingrediente:Supa de linte cu cimbru

  • 4 l apă
  • 300 g linte
  • 1 ceapă
  • 2-3 căţei de usturoi
  • cimbru
  • 1 lingură ulei
  • 1 lingură făină

 

 

Mod de preparare:

Alegi lintea, o speli şi o pui în apă de seara până dimineaţa. O pui la fiert într-o oală cu apă rece, cu ceapa tocată mărunt, usturoiul şi cimbrul. Laşi să fiarbă încet.

Sarea o pui numai la sfârşit, când lintea este fiartă, altfel rămâne tare.

Faci un rântaş dintr-o lingură de făină cu puţin ulei şi amesteci cu supa. Ptoriveşti de sare şi laşi să mai dea în câteva clocote.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.