Supă de legume, cu tăitei in forma de inimioara

Printeaza

Supă de legume, cu tăitei in forma de inimioara din: concentrat, morcov, praz, taitei, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Supa_de_legume_cu_taitei_in_forma_de_inimioara

  • 3 cuburi concentrat pentru 1,5 l
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 100 g taitei in forma de inima
  • patrunjel tocat
  • sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Morcovii şi prazul se spală şi se scurg de apă. Morcovii se curăţă şi taie felii, iar frunzele de praz se desprind. Ambele se taie în formă de inimă, cu forma sau cu un cuţit as­cuţit, apoi se fierb în supa de carne, cea 5 minute.

Tăieţeii se fierb con­form indicaţiilor de pe pa­chet, se scurg de apă şi se pun şi ei în supă. Se asezoneaza cu piper si se pun frunzulite de patrunjel pentru decor.

Supă de legume, cu tăitei in forma de inimioara

Supa_de_legume_cu_taitei_in_forma_de_inimioara
Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.