Supa de legume cu perisoare de pui

Printeaza

Supa de legume cu perisoare de pui din: pui, morcovi, patrunjel, ardei, ou, orez, sare.

Ingrediente:Supa de legume cu perisoare de pui

  • piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 ardei grasi
  • 1 ou
  • 2 linguri orez
  • patrunjel
  • sare dupa gust

 

Mod de preparare:

 

Cureti morcovii si radacina de patrunjel si le tai chinezeste, adica bastonase subtri. Speli si carnea si o pui la fiert cu morcovii si radacina de patrunjel, ca pentru supa. Ai grija sa iei spuma ori de cate ori se formeaza.

Scoti carnea fiarta pe jumatate si o treci prin masina de tocat. In tocatura adaugi orezul si oul, pui pa-  trunjel tocat, potrivesti de sare si formezi perisoarele.

Le pui la fiert inapoi in oala cu legume, adaugi si ardeiul si lasi sa fiarba impreuna.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.