Supa de legume cu paste si busuioc

Printeaza

Supa de legume cu paste si busuioc din: morcov, ceapa, telina, cartofi, mazare, paste, ardei gras, suc de rosii, ulei de masline, bacon, usturoi, cimbru, busuioc.

Ingrediente:Supa_de_legume_cu_paste_si_busuioc

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • 200 g cartofi
  • 200 g mazare
  • 100 g paste
  • 1 ardei gras
  • 300 ml suc de rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 g bacon
  • 1 catel de usturoi
  • cateva fire de cimbru
  • busuioc proaspat

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele, spălaţi-le, apoi tăiaţi-le. Tăiaţi baconul fideluţă şi căliţi-l 3-4 minute la foc mic în uleiul de măsline până când se rumeneşte frumos.

Adăugaţi morcovul, ceapa, ţelina şi ardeiul şi lăsaţi pe foc timp de 10 minute.

Stingeti cu sucul de roşii şi apă, adăugând usturoiul şi ierburile aromatice. După 15 minute puneţi mazărea, cartofii şi pastele.

Potriviţi de sare şi piper. Se lasă la foc. mic timp de 30 minute. Serviţi supa cu busuioc proaspăt şi parmezan.

Supa de legume cu paste si busuioc

Supa_de_legume_cu_paste_si_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.