Supa de legume cu paste scurte

Printeaza

Supa de legume cu paste scurte din: morcovi, ceapa, cartofi, dovlecel, telina, ardie grasi, paste scurte, patrunjel, rosii, cascaval de post, ulei, sare, condiment vegetal, suc de rosii.

Ingrediente:Supa_de_legume_cu_paste_scurte

  • 3-4 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2-3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 telina
  • 2 ardei grasi
  • 50-60 g paste scurte
  • 3-4 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 100-150 g cascaval de post
  • ulei
  • sare
  • condiment vegetal
  • 50 ml suc de rosii

 

Mod de preparare:

Legumele curăţate şi spălate le tai mă­runt. într-un vas pui la călit ceapa, adaugi morcovii, ţelina şi ardeii graşi. Stingi cu apă şi suc de roşii. După câteva clocote, adaugi cartofii şi puţină sare. Pe urmă pui dovlecelul, condimentul vegetal şi mai torni puţină apă.

Laşi la fiert, la foc mic, apoi adaugi pastele şi roşiile deco- jite şi laşi pe foc 15 minute. La sfârşit presari pătrunjelul tocat şi caşcavalul de post dat pe râzătoare.

Supa de legume cu paste scurte

Supa_de_legume_cu_paste_scurte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.