Supa de iarna

Printeaza

Supa de iarna din: cartofi, ciuperci, gulie, bacon, ceapa, smantana, unt, sare, piper si chimen.

Ingrediente:Supe_3

  • 500 g cartofi
  • 250 g ciuperci
  • 1 gulie de iarna
  • 125 g bacon
  • 3 cepe
  • 125 ml smantana
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • chimen

 

Mod de preparare:

Căliţi ceapa, gulia şi ciupercile, tăiate mărunt, în unt. Adăugaţi 2 I apă, sare, chimen şi piper, după gust. Când apa începe să fiarbă, puneţi cartofii curăţaţi, tăiaţi în cubulete. Luaţi supa de pe foc când cartofii s-au înmu­iat. Prăjiţi bacon-ul tăiat în felii. Serviţi supa cu bacon şi smân­tână deasupra, puse numai în momentul servirii.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.