Supa de iarna cu betisoare de cartofi

Printeaza

Supa de iarna cu betisoare de cartofi din: morcovi, telina, pastarnac, ceapa, patrunjel, cartofi, frunze de varza, praz, apa, suc de rosii, patrunjel verde, unt, sare si piper.

Ingrediente:Supa_de_iarna_cu_betisoare_de_cartofi

  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 pastarnaci
  • 2 cepe
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 cartofi
  • 2 frunze de varza
  • 2 fire de praz
  • 2,5 l apa
  • 200 ml suc de rosii
  • 50 g unt
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi zarzavatul, îl speli şi îl pui la fiert (mai puţin cartofii) în apă rece. După ce a început să fiar­bă, pui o parte din sare, acoperi cu capac şi laşi în continuare la fiert. între timp, cartofii curăţaţi şi spălaţi, îi tai subţire, în formă de beţişoare.

Când zarzavatul e foarte bine fiert, strecori supa în altă oală, aşezi oala cu supă la foc, adaugi untul, sucul de roşii şi cartofii şi mai laşi să fiarbă timp de $0 de minute, lei oala de pe foc şi potriveşti gustul de sare şi de piper. Presari pătrunjel verde tocat.

Supa de iarna cu betisoare de cartofi

Supa_de_iarna_cu_betisoare_de_cartofi

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. arata ft bine, mai ales cartofii taiati asa

  2. Ciudata supa asta de iarna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.