Supa de gulioare

Printeaza

 Supa de gulioare

Ingrediente:Supa de gulioare

  • 500 g gulioare
  • 1 1/2 l supă
  • 30 g orez
  • 250 g fasole fidea
  • 1/2 1 lapte
  • 3 lin­guri de smîntînă
  • 1 l apă

 

Mod de preparare:

Se rad gulioarele şi se fierb în supă împreună cu orezul.

Fasolea se fierbe separat în apă cu sare şi bicarbonat (să se menţină culoarea verde) şi apoi se taie romburi şi se pun în supă împreună cu smîntîna.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.