Supă de gulii cu lapte de soia si oregano

Printeaza

Supă de gulii cu lapte de soia si oregano din: gulii, ceapa, ulei, vegeta, oregano, lapte de soia.

 

Ingrediente:Supă de gulii cu lapte de soia si oregano

 

Mod de preparare:

Guliile se curăţă de coajă, se spală bine şi se taie cubuleţe, iar ceapa se tocă mărunt.

Se înăbuşă 5 minute în apă, ulei şi vegeta, în aproximativ 4 litri de apă clocotită, punem conţinutul astfel obţinut.

Se mai fierbe totul 10 minute, după care se pune laptele de soia.

Când supa este gata, se pune oregano sau tarhon. Se poate servi caldă sau rece.

Supă de gulii cu lapte de soia si oregano

Iată o rețetă simplă pentru supă de gulii cu lapte de soia și oregano, care este cremoasă și plină de arome:

Ingrediente:

  • 2 gulii mari, curățate și tăiate cuburi
  • 1 ceapă mare, tocată mărunt
  • 2 căței de usturoi, mărunțiți
  • 4 căni de lapte de soia
  • 2 căni de supă de legume
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță de oregano uscat
  • Sare și piper după gust
  • Crutoane de pâine (opțional, pentru a servi)

Mod de preparare:

Într-o oală mare, încingeți uleiul de măsline la foc mediu. Adăugați ceapa și usturoiul și căliți-le până când devin moi și translucide.

Adăugați bucățile de guli, oregano uscat, sare și piper în oală și căliți-le pentru câteva minute, amestecând în continuu.

Turnați laptele de soia și supa de legume peste guliile din oală și amestecați bine.

Lăsați supa să fiarbă la foc mediu și apoi reduceți căldura la minim. Acoperiți oala și lăsați supa să fiarbă înăbușit timp de aproximativ 20-25 de minute sau până când guliile devin moi și pot fi străpunse ușor cu o furculiță.

După ce guliile sunt fierte, folosiți un blender vertical sau un blender de banc pentru a mixa supa până când devine cremoasă și omogenă.

Întoarceți supa în oală și reîncălziți-o la foc mic, adăugând lapte de soia suplimentar dacă este prea groasă pentru gustul dvs. Rectificați gustul cu sare și piper, dacă este necesar.

Serviți supa de gulii caldă, presărată cu puțin oregano uscat și crutoane de pâine, dacă doriți.

Această supă de gulii cu lapte de soia și oregano este o opțiune delicioasă și reconfortantă pentru zilele reci de toamnă sau iarnă. Este o variantă vegetală și bogată în arome pentru a vă bucura de gustul guliilor.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.