Supa de gulii cu galuste si smantana

Printeaza

O reteta foarte simpla de supa de gulii cu ceapa, ulei, faina, smantana, sare, patrunjel verde si galuste.

Ingrediente:Supa de gulii cu galuste si smantana

  • gulii 600 g
  • supă  2 1
  • ceapă 60 g
  • ulei 80 ml
  • trei linguri de făină
  • smântână 100 g
  • sare şi o linguriţă de knorr
  • pătrunjel verde
  • găluşte 3-4 buc. la o porţie

 

Mod de preparare:

Guliile se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Se pun la fiert în supă sau apă cu o linguriţă de Knorr Delirat. Ceapa se taie mărunt şi se prăjeşte separat într-o crăticioară cu ulei.

Peste ceapă se presară făina şi se prăjeşte totul uşor, fără culoare. Rântaşul rezultat se stinge cu puţină supă şi se pune peste gulii.

Se continuă fierberea încă 10 minute, după care se adaugă găluştele preparate. Se potriveşte gustul cu sare, iar înainte de servire se adau­gă smântână şi verdeaţă tocată.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • supa de gulii cu galuste
  • ciorba de gulii cu galuste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.