Supa de gulerase

Printeaza

 

La o ceapă călită în ulei ada­ugi 2 linguri griş şi un pic de piper, sare şi pătrunjel. Faci apoi un aluat de tăieţei şi-l întinzi cu sucitorul.

Intr-o parte a aluatului pui mici grămăjoare din amestecul de griş şi între ele ungi cu albuş de ou. După asta acoperi cu partea cealaltă şi tai în pătrăţele de circa 3 x 3 cm.

Pătrăţelele le presezi pe margini astfel ca albuşul de ou să le lipească. Fierbi pătrăţelele în apă sărată, la care adaugi o ceapă tăiată mărunt şi prăjită cu pătrunjel şi un pic de boia dulce.

După preferinţă, poţi pune în supă şi un pic de slănină prăjită şi 1-2 linguriţe condimente.

Supa de gulerase

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.