Supa de gaina cu taitei si legume

Printeaza

Supa de gaina cu taitei si legume din: tacam de gaina, morcovi, ceapa, telina, albitura, paste, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_gaina_cu_taitei_si_legume

  • 1 tacam de gaina
  • 2 morcovi, tocati cubulete
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 telina, tocata cubulete
  • 1 albitura, taiata marunt
  • 1 mana de paste
  • 1 legatura de patrunjel, tocata fin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui tacâmul la fiert şi-l cureţi de spumă. Adaugi legumele şi laşi la fiert până se înmoa­ie. Scoţi din supă tacâmul şi strecori zeama. Separat, fierbi pastele conform instrucţi­unilor.

(Dacă vrei, poţi prepara tu pastele dintr-un ou, făină cât cuprinde şi un praf de sare. Intinzi aluatul cu sucitorul şi tai după preferinţă. Le laşi la uscat şi le fierbi în supă).

Pui pe foc zeama şi legumele şi, spre finalul gătirii, adaugi pastele, potriveşti de sare şi pi­per, mai laşi câteva clocote şi opreşti focul. Presari pătrunjel în momentul servirii.

Supa de gaina cu taitei si legume

Supa_de_gaina_cu_taitei_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.