Supa de gaina cu galuste si patrunjel

Printeaza

Supa de gaina cu galuste si patrunjel din: gaina, zarzavat, oua, ulei, gris, sare, piper boabe, patrunjel.

Ingrediente: Supa_de_gaina_cu_galuste_si_patrunjel

  • 1 găină
  • zarzavat pentru supă, dupa preferinta
  • 3 ouă
  • 1 lingură ulei
  • 8-9 linguri griş
  • sare
  • piper boabe
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Găina foarte bine curăţată şi spălată o pui la fiert. Când dă în clocot, iei spuma de câte ori este nevoie şi apoi adaugi zarzavatul, boabele de piper şi sarea. Laşi să fiarbă împreună, până când găina este fiartă.

Strecori supa şi o pui pe foc. Intre timp, faci găluştele. Baţi foarte bine ouăle, până devin spumă, adaugi grisul şi uleiul şi baţi cu energie în continuare. Iei din compoziţie cu o lingură, pui găluştele în supă şi le laşi la fiert 15-20 de minute. Din când în când pui şi apă rece. Iei oala de pe foc şi presari pătrunjelul tocat mărunt.

Supa de gaina cu galuste si patrunjel

Supa_de_gaina_cu_galuste_si_patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.