Supa de fructe de mare

Printeaza

Supa de fructe de mare

Ingrediente:Supa de fructe de mare

  • 500g fructe de mare congelate
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 50ml ulei
  • 150g orez
  • 1 lamâie
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Fructele de mare se decongeleaza in apa rece, se scurg bine de apa si se calesc 3-4 minute in ulei.

Se adauga apoi ceapa si morcovul, curatate spalate si tocate marunt, se mai calesc 5 minute impreuna, la foc mic.

Se adauga 2, apa si zeama de lamåie. Se pune si orezul, se potriveste de sare si se lasa supa sa fiarba 25-30 de minute la foc mic. Se serveste calda.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.