Supă de ficăţei şi zarzavaturi

Printeaza

Supă de ficăţei şi zarzavaturi din: ficatei de pui, morcov, patrunjel, ceapa, usturoi, cartofi, rosie, ardei gras, frunze de patrunjel, mazare verde, sare, piper si condimente.

Ingrediente:Retete_1

  • 250 g ficatei de pui
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 cartofi
  • 1 rosie mai mare
  • 1 ardei rgas
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 150 g mazare verde
  • sare
  • piper
  • condimente de legume

 

Mod de preparare:

Cureţi zarzavatul şl-l feliezi rondele. Cartofii îl tal cubuleţe sau felii. Ceapa o tai în două fără să îndepărtezi ultimul strat de coajă. Pul toate ingredientele, in afară de ficat, într-o oală la fiert şi condimentezi. Când toate sunt aproape fierte, ficăţeii curăţaţi şi bine spălaţi în prealabil, îl pui în supa clocotită.

Laşi să fiarbă împreună 7-8 minute, după care iei supa de pe foc şi o mai laşi circa 10 minute să stea acoperită. Adaugi tăiţeii sau găluştele, fierte separat în apă cu condimente de legume şi strecurate apoi.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu am facut supa de ficatei pana acum, nici n-am auzit de asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.