Supa de fazan

Printeaza

 Supa de fazan

Ingrediente:Supa de fazan

  • 1 kg fazan
  • 120 g costiţă
  • cimbru
  • 1 ceapă
  • 1 rădăcină pătrunje
  • 80 g ulei
  • 3/4 l supă
  • 11/2 l apă
  • 1/2 pahar vin roşu
  • 30 g făină
  • 3 linguri smantană
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune la cuptor, sub capac, carnea, costiţa, pătrunjelul, puţin piper, sare, apă şi se lasă circa 30 minute controland să nu se ardă fondul.

Se scoate de la cuptor, se fierbe 35 minute cu supă, apa şi sosul în care s-a fript. Se strecoară supa şi se pune din nou la fiert cu rîntaşul făcut cu uleiul, făină şi vinul roşu.

Se termină cu carnea tăiată julien şi smantană.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Buna supa de fazan? N-am facut niciodata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.