Supa de fasole verde cu verdeata

Printeaza

Supa de fasole verde cu verdeata din: fasole, ceapa, morcov, ou, verdeata, sare, faina, ulei.

Ingrediente:Supa de fasole verde cu verdeata

  • 1 kg fasole
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ou fiert tare
  • verdeata tocata
  • sare
  • 1 lingura cu faina
  • 1 lingura cu ulei

 

Mod de preparare:

Curăţaţi fasolea, o spălaţi în apă călduţă, o rupeţi bucăţi de 3-4 cm. Presăraţi fasolea cu făină şi o puneţi să fiarbă în 2 1 de apă care clocoteşte. Fierbeţi acoperit 15 min, adăugaţi ceapa şi morcovul tăiate julien.

Săraţi şi lăsaţi să fiarbă încă 20 min, după care daţi oul pe răzătoarea mică, îl puneţi în supă, turnaţi uleiul (opţional) şi verdeaţa tocată şi stingeţi focul. Serviţi supa caldă, cu pâine proaspătă.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.