Supa de fasole cu mujdei

Printeaza

Supa de fasole cu mujdei

Ingrediente:Supa de fasole cu mujdei

  • 1 cană fasole
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă bulion
  • tăieţei
  • usturoi
  • 1 ceaşcă de iaurt (sau smântână)
  • 1 linguriţă vegeta
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert fasolea şi se aruncă prima apă. Se pune la fiert fasolea a doua oară în apă caldă şi în timp ce fierbe prăjim ceapa, tocată mărunt, şi adăugăm bulionul.

Când fasolea a fiert bine punem ceapa, tăieţei (se pot prepara acasă, dintr-un ou şi făină). Separat se face un mujdei din 10 căţei de usturoi, se adaugă 1 linguriţă de oţet.

Luăm oala de pe foc, adăugăm mujdeiul şi ceşcuţa de iaurt în care am dizolvat 1 linguriţă de vegeta.

Supa de fasole cu mujdei

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.