Supa de fasole cu ciabatta

Printeaza

Supa de fasole cu ciabatta din: ulei, telina, cartofi, ardei, fasole, ciabatta, ceddar, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_fasole_cu_ciabatta

  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 3 tulpini de ţelină, tăiate mărunt
  • 2 cartofi dulci, curăţaţi, tăiaţi în cubuleţe
  • 1 ardei galben, curăţat de seminţe şi feliat
  • 100 g fasole verde
  • 600 ml supă de legume
  • 400 g fasole albă, fiartă
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 1 ciabatta, tăiată în 12 felii
  • 1 lingură cu frunze proaspete de cimbru
  • 60 g ceddar, rasă

 

Mod de preparare:

Incălzeşte uleiul într-o tigaie şi prăjeşte ţelina şi cartofii dulci, timp de 5 minute. Adaugă ardeiul şi mai prăjeşte câteva minute, apoi toarnă supa. Lasă să fiarbă timp de 10 minute.

Adaugă fasolea verde, fierbe 5 minute, apoi adaugă fasolea albă şi mai lasă să fiarbă.

Zdrobeşte câţiva cartofi şi o parte din fasolea albă. Asezonează după gust.

Intre timp, prăjeşte feliile de ciabatta pe o parte, întoarce-le, pune câteva frunze de cimbru şi presară brânză rasă deasupra.

Lasă să se prăjească până când feliile se rumenesc bine. Serveşte supa caldă, cu felii de pâine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.