Supa de fasole cu ardei iute

Printeaza

Sotează 1 ceapă roşie tocată într-o lingură ulei de măsline, încins într-o cratiţă mare, timp de 5 minute.

Adaugă 1 ardei iute roşu tocat mărunt şi sotează totul încă 5 minute.

Presară 1 lingură de oregano uscat şi toarnă 1 conservă de 400g de roşii tocate, 2 conserve de 400g de fasole mixtă şi 800ml supă de legume.

Adu totul la punctul de fierbere, lasă să clocotească 20 de minute, asezonează şi serveşte.

Supa de fasole cu ardei iute

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.