Supă de dovleac cu ghimbir

Printeaza

Supă de dovleac cu ghimbir din: pulpa de dovleac, ceapa, ghimbir, supa de legume, coriandru verde, lapte de cocos, suc de lamaie, sare, piper, zahar, usturoi.

Ingrediente:Supa_de_dovleac_cu_ghimbir

  • 750 g pulpa de dovleac
  • 1 ceapa
  • 2 cm ghimbir
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri ulei
  • 750 ml supa de legume
  • coriandru verde
  • 400 ml lapte de cocos (conserva)
  • sucul de la 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 4 catei de usturoi

 

Mod de preparare:

Se călesc în ulei ceapa, ghimbirul şi usturoiul tocate, pulpa de dovleac şi ardeiul. Se toarnă supă şi se fierbe înăbuşit 30 min.

Se adaugă coriandru şi se pasează. Se toarnă lapte de cocos şi se dă în fiert. Se adaugă suc de lămâie, sare, piper şi zahăr după gust.

Supa se serveşte din dovleac.

Supă de dovleac cu ghimbir

Supa_de_dovleac_cu_ghimbir

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.