Supă de curcan cu tăieţei cu ou

Printeaza

Supă de curcan cu tăieţei cu ou din: supa de pui, morcovi, taitei cu ou, carne de curcan, mazare si ceapa verde.

Ingrediente:Supa_de_curcan_cu_taietei_cu_ou

  • 1,2 litri supa de pui
  • 4 morcovi mici, curatati si tocati
  • 140 g taitei medii cu ou
  • 200 g carne de curcan gatita, rupta in bucati
  • 200 g mazare congelata
  • 1 legatura ceapa verde tocata, cu radacinile si frunzele separate

 

Mod de preparare:

Se fierbe supa şi se adaugă morcovii. Se fierb timp de 4 minute, apoi se adaugă tăieţeii şi se fierb la foc mic timp de 3 minute. Se adaugă carnea de curcan, mazărea şi rădăcinile de ceapă verde, se lasă să se încălzească 1 minut sau până se pătrund. Se pune cu polonicul în farfurii, se presară frunzele de ceapă pe deasupra pentru servire.

Supă de curcan cu tăieţei cu ou

Supa_de_curcan_cu_taietei_cu_ou

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. imi place mult supa, in general

  2. Adriana Valentina

    Supa asta de curcan pana si mie imi face cu ochiul

  3. Supa de curcan este delicioasa!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.