Supă de creveţi, midii si fenicul

Printeaza

Supă de creveţi, midii si fenicul din: rosii cherry, ardei iute, fenicul, conopida, suc de rosii, midii, creveti, zeama de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Supa_de_creveti_midii_si_fenicul

  • 4 rosii cherry
  • 1 ardei iute
  • 1 fenicul
  • 100 g conopida
  • 300 ml suc de rosii
  • 200 ml vin alb
  • 500 g midii
  • 400 g creveti semipreparati
  • zeama de la 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert sucul de roşii, vinul şi 200 ml apă. Se lasă să clocotească 5 minute, după care se adaugă midiile. Se fierb aproximativ 5 minute, până când încep să se deschidă. Se scot într-o strecurătoare. In supa în care au fiert midiile se pun legumele curăţate şi creveţii decorticaţi.

După ce au fiert 5-6 minute se adaugă midiile. Se condimentează şi se mai fierb încă 5 minute. Se serveşte fierbinte cu zeamă de lămâie.

Supă de creveţi, midii si fenicul

Supa_de_creveti_midii_si_fenicul

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Am mai auzit de supa asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.