Supa de creier

Printeaza

Supa de creier din: supa de carne, creier, ulei, galbenus, sare, patrunjel verde.

Ingrediente:Supa de creier

  • 300 ml supa de carne
  • 50 g creier
  • 1 lingurita ulei
  • 1/2 galbenus
  • sare
  • cateva fire de patrunjel verde

 

 

Mod de preparare:

Cureti creierul de pielite si il speli, apoi il inabusi cu 1 lingurita de ulei. Dupa ce s-a inabusit, treci creierul prin sita si il pui in supa de carne, sarata, pregatita fara zarzavat.

Lasi sa dea 1-2 clocote, apoi iei oala de pe foc si adaugi patrunjel verde tocat si galbenusul frecat cu 1 lingura de apa rece. Servesti supa imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.