Supa de conopida cu bacon, rosii si morcov

Printeaza

Supa de conopida cu bacon, rosii si morcov din: bacon, conopida, morcov, rosii, ulei, sare.

Ingrediente:Supa_de_conopida_cu_bacon_rosii_si_morcov

  • 100 g bacon
  • 400 g conopidă
  • 1 morcov
  • 2 roșii
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se desfac buchețelele de conopidă și se țin 5 minute în apă rece. Se taie baconul în fășii mici, morcovul se taie rondele iar roșiile decojite se toacă mărunt.

Se încing 4 linguri de ulei într-o oală, se prăjesc fâșiile de bacon, maxim 2 minute și se adaugă roșiile și morcovul. Se presară sare, se amestecă bine și se adaugă 1 l de apă.

Se fierb până se pătrunde morcovul și se pun buchețelele de conopidă. Acestea vor fierbe foarte repede. Se servește fierbinte.

Supa de conopida cu bacon, rosii si morcov

Supa_de_conopida_cu_bacon_rosii_si_morcov

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.