Supă de conopidă cu verdeata

Printeaza

Supă de conopidă

Ingrediente:Supă de conopidă cu verdeata

  • 1 conopidă potrivită
  • 4 litri de apă
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • pătrunjel rădăcină
  • 1/2 ţelină
  • 1 ardei
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură vegeta
  • verdeaţă (pătrunjel şi frunze de ţelină)
  • 100 g smântână

 

Mod de preparare:

In cei 4 litri de apă, se pune la fiert morcovul tăiat cubuleţe mici, cartofii, rădăcina de pătrunjel, ceapa, ardeiul tăiat feliuţe subţiri şi ţelina care se scoate după ce a fiert.

După ce zarzavatul a fiert pe jumătate, punem conopida desfăcută în bucheţele mici. Se mai dă în câteva clocote. Spre sfârşit, punem uleiul, vegeta şi sare după gust.

După ce am stins focul, punem pătrunjelul şi ţelina tăiate fin. Se poate servi cu puţină smântână.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.