Supa de ciuperci cu smantana si verdeata

Printeaza

Supa de ciuperci cu smantana si verdeata din: ciuperci, faina, unt, smantana, apa, sare, verdeata.

Ingrediente:Supa de ciuperci cu smantana si verdeata

  • 5-6 ciuperci
  • 1 lingurita cu faina
  • 2 linguri cu unt
  • 2 linguri cu smantana
  • 1 l apa
  • sare
  • verdeata tocata

Mod de preparare:

Se spala ciupercile in multe ape. Se toaca marunt, la fel se procedeaza si cu coditele ciupercilor, apoi se inabusa in unt 15 minute. Se trage cratita de pe foc, se presara faina peste ciuperci, se amesteca incet si se subtiaza cu apa calda.

Se fierbe 15 minute, se lasa sa se raceasca usor si se serveste dreasa cu smantana batuta cu supa calda, presarata cu patrunjel tocat fin, langa crutoane usor prajite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.