Supa de ciuperci cu rosii

Printeaza

 Supa de ciuperci cu rosii

Ingrediente:Supa de ciuperci cu rosii

  • 250 g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 pătrunjel
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri orez
  • 1 lingură verdeaţă tocată
  • sare
  • puţin zahăr
  • 1 borcan de roşii în bulion sau 1/2 l bulion

 

Mod de preparare:

Morcovul, pătrunjelul şi ceapa le razi şi le pui la fiert într-un litru de apă până se înmoaie. Pasezi apoi roşiile din bulion şi le laşi deoparte.

După ce s-au înmuiat zarzavaturile, strecori supa şi o amesteci cu roşiile pasate şi ciupercile curăţate şi tă­iate felii.

O pui din nou la fiert, pen­tru 10 minute, după care adaugi uleiul, sarea, orezul şi zahărul. Mai laşi pe foc mic 15 minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.