Supa de ciuperci cu lapte si sos de soia

Printeaza

Supa de ciuperci cu lapte si sos de soia din: ciuperci albe proaspete, unt, ceapa, sos de soia, supa de pui, lapte, faina, lamaie, smantana, curry, patrunjel, sare, piper.

Supa_de_ciuperci_cu_lapte_si_sos_de_soia

Ingrediente:

  •  500 g ciuperci albe proaspete
  •  50 g unt
  •  2 cepe
  •  o lingură sos de soia
  •  470 ml supă de pui
  •  240 ml lapte
  •  3 linguri făină
  •  sucul unei jumătăţi de lămâie
  •  110 g smântână
  •  un praf curry
  •  pătrunjel
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

In oala de fiert se topeşte untul si se căleşte ceapa timp de 5 minute. Se pun ciupercile si se lasă si ele 5 minute. Se adaugă curry, sosul de soia Si supa de pui. Se reduce focul, se acoperă şi se lasă la fiert 15 minute. Se amestecă laptele cu făina si se drege supa cu acest ames­tec.

Se acoperă si se lasă pe foc 15 minute, amestecând din când în când. La final, se pun sare, piper, suc de lămâie si smântână. Se amestecă si se lasă pe foc 5 mi­nute. Se serveşte cu pătrunjel.

Supa de ciuperci cu lapte si sos de soia

Supa_de_ciuperci_cu_lapte_si_sos_de_soia

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.