Reteta supa de chimen

Printeaza

 Reteta supa de chimen

Ingrediente:Reteta supa de chimen

  • 250 g zarzavat de supă
  • 1 lingură de chimen
  • sare
  • piper
  • 10 boabe ienupar
  • 1 1/4 lingură de făină
  • 100 g unt sau ulei
  • 1 ceapă
  • 1 os de porc
  • 3 l apă

 

Mod de preparare:

Osul de porc, zarzavatul, ceapa se pun la fiert în apă cu sare.

După 40 minute se strecoară şi separat se face rîntaş din unt sau ulei şi făină. Cînd s-a rumenit se stinge cu supa şi se mai fierbe 15 minute cu chimenul şi ienuperele.

Se serveşte cu crutoane prăjite, şi eventual şi cu smîntînă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.