Reteta supa de ceapa cu crutoane

Printeaza

 Reteta supa de ceapa cu crutoane

Ingrediente:Supa de ceapa cu crutoane

  • 4 cepe
  • 100 ml ulei
  • 30 g făină
  • 150 g smântină
  • sare
  • crutoane
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi şi toci mărunt ceapa pe care o pui să se înăbuşe în ulei. După ce a devenit aurie, pui făina, amesteci şi stingi cu 2,5 liti de apă rece.

Potriveşti de sare şi laşi să fiarbă 10 ninute. O serveşti cu smân­tână, crutoane şi pătrunjel.

Supă de ceapă cu crutoane

Supa de ceapa cu crutoane

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Foarte gustoasa supa de ceapa cu crutoane. Si e si simplu de facut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.