Supa de castraveti si struguri verzi

Printeaza

Supa de castraveti si struguri verzi din: struguri, castraveti, ulei de masline, otet, iaurt, usturoi, migdale, paine, apa, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Supa de castraveti si struguri verzi

  • 500 g struguri verzi
  • 2 castraveţi
  • 100 ml ulei de măsline
  • 2 linguri oţet
  • 1 lingură iaurt
  • 1 căţel de usturoi
  • 80 g migdale
  • 4 felii de pâine albă
  • 250 ml apă
  • 1 ceapă mică
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Inmoi în apă rece feliile de pâine, apoi le scurgi bine şi le pui intr-un bol. Adaugi strugurii fără seminţe, usturoiul curăţat şi zdrobit, migdalele râşnite, oţetul, castraveţii curăţaţi de coajă sau nu, după preferinţă şi tăiaţi cubuleţe.

Pasezi totul în blen der, după care diluezi cu apa. Sărezi supa şi o condimentezi cu piper măcinat.

Păstrezi vasul în frigider pentru 2 ore. Chiar înainte de servire, tai ceapa şi o desfaci în foi. Serveşti supa împreună cu ceapa.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.