Supa de castane cu usturoi si cuisoare

Printeaza

Supa de castane cu usturoi si cuisoare din: baghete, ceapa, cuisoare, castane, supa de carne, vin alb, usturoi, smantana si patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_castane_cu_usturoi_si_cuisoare

  • 1/2 baghetă
  • 1 ceapă
  • 4 cuișoare
  • 500 g castane  fierte
  • 400 ml supă de carne
  • 200 ml vin alb
  • 1 cățel de usturoi tocat
  • 200 ml smântână
  • 1/2 legătură pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Cuptorul se încinge la 180 ˚C. Se taie felii de baghetă longitudinale și se pră­jesc la cuptor. Se curăță ceapa și se înțeapă cu cuișoare. Se pun la fiert castanele cu supa, vinul, ceapa și usturoiul; se lasă să fiarbă 15 min., la foc moale.

Se scot ceapa și câteva castane. Se pasează supa, se înglobează smântână, sare și piper. Castanele scoase se taie bucăți. Supa se toarnă în boluri și se așază înăuntru bucățile de castane. Se servste cu paine prajita in prealabil.

Supa de castane cu usturoi si cuisoare

Supa_de_castane_cu_usturoi_si_cuisoare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.